ARC – El Nostre Club

ARC Sant Cugat és un club d’aeromodelisme situat a Sant Cugat del Vallès, dedicat a l’activitat de l’aeromodelisme en general, Avions, Helicòpters, Multirotores en totes les seves disciplines. Amb l’escola de vol com a centre d’interès per a cadascuna de les seves activitats, on es forma en el coneixement de les aeronaus, les seves prestacions i les seves limitacions.

avion3d

El club neix el 1982 a Can Colomer. Un grup d’amics amb més fe que experiència es van aficionar a l’apassionant món de l’aeromodelisme. El club ha estat itinerant, primer a Can Colomer, Can Vollpalleres i finalment les actuals instal·lacions de Can Barata (Camí dels Monjos).

Som un club pioner a Catalunya amb més de 35 anys d’història. Trenta-cinc anys divulgant i fomentant la passió per volar però sempre amb seguretat i els peus a terra.

drone-png-clipart

Tot i ser un club pioner a Catalunya hem sabut adaptar-nos a les novetats que ens ofereix la tecnologia i per això disposem d’espais adaptats a les diferents modalitats de les que es poden gaudir avui dia.

Pren-te uns minuts per conèixer la nostra web, esperem veure’t aviat a peu de pista.

"El Club d'Aeromodelisme ARC Sant Cugat t'informa sobre la seva Política de Privacitat respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recollides per la navegació o contractació de serveis a través del lloc web www.arcsantcugat.com .
En aquest sentit, el titular garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD) . Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).
L'ús de lloc web implica l'acceptació d'aquesta Política de Privacitat així com les condicions incloses en l'Avís Legal".